معرفی انواع لوله گازی و کاربردهای آن در صنعت
در حالت کلی لوله گازی یکی از انواع لوله های بدون درز از جنس فولادی می باشد که از آن در موارد مختلفی همچون صنعت نفت و گاز استفاده می شود. برخی استانداردها و مشخصه های بارزی که در ساخت و تولید این لوله ها استفاده می گردد باعث می شود تا کاربری آن ها در اغلب شرایط با دماهای پایین و بالا آسان و بهینه باشد. هرچند این امکان وجود دارد که تفاوت های شایعی میان انواع لوله گازی وجود داشته باشد اما در نهایت آنچه که واضح و مبرهن است این است که اصطلاح لوله گازی صرفه نظر نوع و اندازه آن برای انتقال سیالات گازی به کاربرده می شود.
با توجه به مشخصه و ویژگی هایی که از گاز طبیعی بر ما روشن است استفاده از تجهیزاتی همچون لوله گازی اولین اقدام در صنایع مختلفی همچون نفت، گاز و پتروشیمی به حساب می آید. اما سؤال اینجا است که بهترین لوله گاز کدام است؟ آیا مشخصه ها و ویژگی هایی برای هر یک از لوله های تولیدی تعریف شده است؟ همان طور که می دانیم کاربرد انواع لوله های گازی تعیین کننده این موضوع است که کدام نوع آن می تواند برای کار ما بهترین باشد. اما همیشه و در همه حال کیفیت و کارایی بالای لوله برای انتخاب آن حرف اول را می زند. پس می توان گفت بهترین لوله گاز لوله ای است که علاوه بر استفاده از مرغوب ترین و با کیفیت ترین متریال ها در ساخت و تولید، با استانداردها و فناوری های به روز نیز سازگاری داشته باشد. در یک بیان ساده بهترین و با کیفیت ترین لوله گازی با استفاده از ماشین آلات مدرن ساخته و تولید گشته به طوری که با آخرین و به روز ترین استانداردها و متدهای داخلی و خارجی همگام باشد.
راهنمای خرید بهترین لوله گازی
- انتقال انواع سیالات
- مخازن و ظروف تحت فشار
- توزیع شبکه های نفت و گاز
- انجام عملیات مربوط به پایپینگ در صنایع نیروگاهی
- انتقال سیالات و عملیات پایپینگ در صنایع پالایشگاهی
- انتقال گاز و سیالات و همچنین عملیات پایپینگ در صنایع پتروشیمی
لوله گازی خانگی چیست؟
مشخصات فنی لوله گازی خانگی
- لوله گاز APA و درزدار سبک
- لوله هایی با سایر و اندازه ½ اینچ
- لوله هایی با ضخامت ۲٫۸ میلی متر
- لوله هایی با وزن ۱٫۲۸ کیلوگرم
- وزن شاخه شش متری لوله با وزن ۷٫۶۸ کیلوگرم
نکات مهم به هنگام انتخاب لوله گازی خانگی
به طور کلی طراحی پروسه لوله کشی ساختمان های مسکونی و به عبارتی خانگی در سه مرحله انجام می گردد که بایستی به هنگام انتخاب لوله گازی خانگی به آن ها به عنوان نکات مهم توجه نمود. مراحلی از قبیل:
- مسیر لوله کشی گاز
- مشخص کردن پلان های مهم برای انتخاب نوع لوله گاز
- توجه به فضاهایی از قبیل زیربنای ساختمان، فضای مفید ، شمار وسایل گازسوز و مقدار گاز مصرفی در هنگام انتخاب نوع لوله گاز
- مشخص نمودن قطر لوله های گاز برای محل مورد نظر