لوله داربستی

  1. آهن تک
  2. chevron_left
  3. لوله داربستی

لوله داربستی یا همان لوله صنعتی یکی از متداول ترین لوله ها در صنایع مختلف به ویژه صنعت ساختمانی است که در سایزهای مختلفی تولید می شود. لوله داربستی که به عنوان یک سازه فلزی شناخته می شود با به هم پیوستن با لوله های همسان خود امکان دسترسی افراد به ارتفاعات بلند و ناممکن را آسان می سازد.

در حقیقت پیشرفت فناوری های ساختمانی و افزایش وسعت سازه های بلند مرتبه از یک سو و عدم دسترسی افراد به ارتفاعات به منظور ساخت بناهای بلندتر باعث شد تا وجود لوله های کاربردی و با کیفیت به نام لوله داربستی بیشتر احساس شود.

لوله داربستی
لوله داربستی
لوله داربستی مرغوب و با کیفیت به طور عمده از جنس ورق سیاه نورد ساخته می شود و معمولاً در انواع درزدار، فولادی، گالوانیزه و بدون درز راهی بازار می گردد. اما آنچه ما را درباره این لوله صنعتی مستلزم به دانستن می کند این است که در بازارهای مختلف به ویژه بازار بزرگ آهن آلات، آن را بیشتر با نام لوله ۵ می شناسند.
در این قسمت لیست قیمت چند شرکت بزرگ تولید کننده لوله داربستی با جزییات ذکر شده است.به علت نوسانات بازار برای سفارش  و استعلام موجودی با کارشناسان برتر آهن تک تماس بگیرید.

قیمت لوله داربستی گروه سپاهان اصفهان

شرح کالاسایز(اینچ)ضخامت(میلی متر)قیمت هر شاخه (تومان)
لوله داربست سپاهان1-1/2 3تماس بگیرید
لوله داربست سپاهان1-1/2 2.5تماس بگیرید
لوله داربست سپاهان1-1/2 2تماس بگیرید

قیمت لوله داربست جهان پروفیل پارس 

شرح کالاسایز(اینچ)ضخامت(میلی متر)قیمت هر شاخه (تومان)
لوله داربست جهان پروفیل پارس1-1/2 2.5تماس بگیرید
لوله داربست جهان پروفیل پارس1-1/2 2تماس بگیرید

قیمت لوله داربست صدرا تهران 

شرح کالاسایز(اینچ)ضخامت(میلی متر)قیمت هر شاخه (تومان)
لوله داربست صدرا تهران 1-1/2 2.5تماس بگیرید
لوله داربست صدرا تهران1-1/2 2تماس بگیرید

قیمت لوله داربست فولاد اصفهان 

شرح کالاسایز(اینچ)ضخامت(میلی متر)قیمت هر شاخه (تومان)
لوله داربست فولاد اصفهان1-1/2 2.5تماس بگیرید
لوله داربست فولاد اصفهان1-1/2 2تماس بگیرید

قیمت لوله داربست نورد صابری 

شرح کالاسایز(اینچ)ضخامت(میلی متر)قیمت هر شاخه (تومان)
لوله داربست صابری1-1/2 2.5تماس بگیرید
لوله داربست صابری1-1/2 2تماس بگیرید

قیمت لوله داربست نورد و لوله یاران

شرح کالاسایز(اینچ)ضخامت(میلی متر)قیمت هر شاخه (تومان)
لوله داربست لوله و پروفیل یاران1-1/2 2.5تماس بگیرید
لوله داربست لوله و پروفیل یاران1-1/2 2تماس بگیرید

قیمت لوله داربست نورد و لوله کیهان

شرح کالاسایز(اینچ)ضخامت(میلی متر)قیمت هر شاخه (تومان)
لوله داربست کیهان1-1/2 2.5تماس بگیرید
لوله داربست کیهان1-1/2 2تماس بگیرید

قیمت لوله داربست تولیدی کچو

شرح کالاسایز(اینچ)ضخامت(میلی متر)قیمت هر شاخه (تومان)
لوله داربست کچو 1-1/2 2.5تماس بگیرید
لوله داربست کچو 1-1/2 2تماس بگیرید

آشنایی با انواع لوله داربستی

لوله داربستی یا همان لوله های صنعتی به طور کلی به دو نوع چوبی و فلزی تقسیم بندی می شوند که همان طور در بالا هم به آن اشاره شد رایج ترین آن نوع فلزی می باشد که علاوه بر استفاده از آن برای دسترسی به ارتفاعات بلند به عنوان تکیه گاه برای تعمیرات بخش های دیگر ساختمان هم به کار برده می شود.

با توجه به اهمیتی که این ابزار در صنعت ساختمان سازی دارد ساخت انواع آن بایستی با مهارت و دقت فراوان همراه باشد. چرا که در صورت فروریختن یا بر هم خوردن نظم آن در یک فضای ساخت و ساز ممکن است خطراتی همچون تلفات جانی، آسیب های شدید جسمی و… را برای کاربرانش به دنبال داشته باشد.
در حالت کلی لوله داربستی دارای یک سری اجزا تشکیل دهنده می باشد که آن را از لحاظ کاربرد، نوع اتصالات و… به انواع مختلفی تقسیم بندی می کنند. نکته حائز اهمیت درباره این لوله صنعتی این است که چون انواع گوناگون آن برای عبور و جریان سیالات در اماکن گوناگون استفاده نمی شود لذا به هنگام ساخت آن نیازی به تست و آزمایش گاز و آب از سوی کارشناسان و تکنسین های دنیای آهن آلات نیست. تنها توجه به انتخاب لوله مناسب و استاندارد برای فضای مورد نظر کافی می باشد. در ادامه به معرفی بیشتر انواع لوله داربستی خواهیم پرداخت:

لوله داربستی چکشی ستاره

 یکی از کاربردی ترین انواع لوله داربستی، نوع چکشی ستاره آن است. این نوع لوله دارای مهارهای افقی با پایه ای استوار و قائم است که طول آن ها متناسب با اندازه های گوناگونی که دارد متغیر می باشد. از مشخصه های اصلی این لوله مهارهای افقی آن به راحتی و با وارد کردن یک ضربه چکش، به پایه های داربست متصل می شود. به علاوه آنکه سرجک های این لوله قابل رگلاژ و همچنین ارتفاع آن با تمامی قسمت های داربست قابل تنظیم است. مهم ترین امتیاز لوله داربستی چکشی در مقایسه با انواع مشابه خود، باز و بسته کردن آسان آن به دست کاربر است. به همین علت است که این لوله یکی از پرفروش ترین انواع داربست ها در بازار آهن آلات به شمار می آید.

مزایای استفاده از لوله داربستی چکشی ستاره

  • سرعت و سهولت بالا در هنگام باز و بسته شدن و نیز عدم نیاز کاربر به آچار در هنگام متصل کردن این نوع لوله
  •  جابه جایی و انتقال بسیار آسان به موجب برخورداری از وزن سبک و ایده آل
  •  قابلیت استفاده از آن در انواع نماهای ساختمانی و بخش های مختلف دیگر همچون تأسیسات پالایشگاهی و…
  • عدم نیاز به کاربر حرفه ای در هنگام اتصالات داربست برای مهار ارتفاعات بلند
  •  مونتاژ آسان قطعات  حتی به واسطه یک کارگر ساده
  •  قابلیت استفاده در ارتفاعات بدون محدودیت
  •  قابلیت استفاده در سایر بخش های ساختمانی نظیر کفراژ بندی سقف ها و بخش های غیر مسطح
لوله داربستی
لوله داربستی چکشی

لوله داربستی مثلثی

لوله داربست مثلثی یکی دیگر از انواع رایج این لوله صنعتی در بازار آهن آلات است. این نوع لوله همان گونه که از نامش هم مشخص است از یک سری قطعات مثلثی شکل تشکیل شده است که به حالت چپ و راست به یکدیگر متصل می شوند. به طور معمول فریم این نوع لوله به شیوه ای است که در سه سایز و اندازه ۰۵, ۰۷۵ و ۱ متری ساخته می شود. به سبب شکل و اندازه ای که لوله داربستی مثلثی دارد مقاطع آن در هنگام اتصالات یا به شکل مثلثی یا مربعی است و معمولاً از آن در اتصالات و داربست مکان هایی نظیر پل ها، کفراژبندی تیرها و… استفاده می شود. جالب اینجا است که برخلاف تصور این نوع لوله هم دقیقا به مثابه لوله چکشی به راحتی باز و بسته می شود. به عبارتی نیازی به کاربر حرفه ای و با مهارت ندارد.

مزایای استفاده از لوله داربستی مثلثی

  • توان باربری بالا در کفراژ بندی مکان های بتنی به دلیل داشتن قطعات مورب ثابت
  •  عدم نیاز به کاربر ماهر در هنگام مونتاژ قطعات
  •  سرعت و سهولت بالا در هنگام باز و بسته شدن
لوله داربستی
لوله داربستی مثلثی

لوله داربستی چکشی کاسه ای

یکی دیگر از انواع لوله داربست، نوع کاسه ای آن است. این نوع لوله هم در مهارهای افقی با پایه های قائم تولید می شود و ۰۶ تا ۳ متر متغیر می باشد. از مشخصه های اصلی لوله داربستی چکشی کاسه ای نیز همانند نوع ستاره ای آن، خاصیت ضربه پذیری و نصب آسان با پایه های داربست، رگلاژ آسان و نیز قابلیت تنظیم برای هرگونه ارتفاع می باشد. تنها تفاوت آن با مدل های مشابه این است که پایه های داربست کاسه ای به کمک مغزی و پین به یکدیگر متصل می شود.

لوله داربستی
لوله داربستی

لوله داربستی معلق

این نوع از لوله داربست همان طور که از نامش هم مشخص است برای استفاده در مکان هایی مناسب است که معلق بوده و به عبارتی روی زمین نباشد. در واقع لوله داربستی معلق بیشتر برای دیوارهای ساختمان های بلند یا فضاهایی که به شکل سکو هستند مناسب است.

لوله داربستی
لوله داربستی معلق

لوله داربستی پایه دار

یکی از پرفروش ترین انواع لوله صنعتی مدل پایه دار آن است. چرا که این نوع لوله آماده و دارای سرعت نصب بسیار بالایی است. از این رو از آن برای اماکنی که نیاز به برپایی سریع دارند و محدودیتی در ارتفاع هم نداشته باشند بسیار به کار برده می شود.

لوله داربستی
لوله داربستی پایه دار
به طور کلی دسته بندی انواع داربست ها به شکل زیر می باشد که عبارت اند از :
  • انواع داربست براساس روش
  • انواع داربست بر اساس مواد
  • انواع داربست بر اساس نام شرکت تولیدی یا برند تجاری
  • انواع داربست براساس مؤلفه مورد استفاده
  • انواع داربست بر اساس کاربرد آن

 

دست بندی انواع داربست ها بر اساس روش و متد آن ها به صورت زیر می باشد :
  • داربست های منفرد
  • داربست دوتایی
  • داربست اهرمی کانتی
  • داربست معلق یا چرخان

داربست های منفرد 

داربست های منفرد یا سینگل به علت آن که اکثرا در سنگ تراشی های آجری مورد استفاده قرار میگیرند به عنوان داربست های لایه آجری یا دداربست های آجری نیز شناخته میشوند .این داربست ها از یک تکیه گاه عمودی ساخته شده اند به همین علت به آن منفرد و سینگل گفته میشود.
فاصله استاندارد داربست منفرد تقریباً ۲ تا ۲٫۵ متر است.
داربست منفرد

داربست دوبل یا دوتایی

داربست دوتایی یا دوبل به طور کلی برای سنگ تراشی سنگی استفاده می شود. بنابراین ،از آن به عنوان داربست سنگ تراشی نیز یاد میشود.این داربست همچنین به عنوان داربست مستقل نیز شناخته می شود. ایجاد سوراخ در دیوار سنگی  غیرممکن است بنابراین ، دو ردیف داربست ساخته شده است تا آن را قوی تر و محکمت تر کند و استحکام بیشتری به سازه بدهد، به همین دلیل به آن داربست مضاعف گفته می شود.
ردیف اول داربست حدود ۲۰ تا ۳۰ سانتی متر از دیوار فاصله دارد و ردیف دیگر نیز ۱ متر با ردیف اول فاصله دارد.
داربست دوتایی

داربست اهرمی کانتی

در این نوع داربست ، سازه توسط زنجیره ای از سوزن ها پشتیبانی می شوند و این سوزن ها با سوراخ های دیواره بیرون کشیده می شوند. از این داربست همچنین به عنوان داربست فریمی نیز یاد میشود. در نوع دوم داربست ، سوزن ها در داخل کف از طریق دهانه ها پشتیبانی می شوند و به این نوع داربست قاب مستقل یا دوتایی گفته می شود. هنگام ساخت این نوع داربست باید به اندازه کافی دقت کرد.در شکل زیرتصویر داربست اهرمی کانتی نشان داده شده است.
داربست های اهرمی

داربست معلق یا چرخان

داربست ها معلق یا چرخان به علت آن که بر روی زمین نیستند و در هوا می باشند به این نام شناخته میشوند. کاربرد داربست های معلق ، پشتیبانی از داربست و لوازم آنها است. داربست های معلق یا نوسان دار شامل سكوهایی است كه توسط یك كابل به حالت تعلیق درآمده و اجازه می دهد تا این سكو از ارتفاعات مختلف به بالا و پایین برود. استفاده از این داربست ها می تواند باعث صرفه جویی قابل توجهی در سازه های بسیار بلند جهت تعمیر و نگهداری مداوم ساختمان و پیشرفت های کوچک شود.
داربست های معلق
انواع داربست ها  بر اساس مواد سازنده و تشکیل دهنده آن ها به موارد زیر تقسیم میشوند :
  • داربست  چوبی
  • داربست لوله ای
  • داربست سیستمی

داربست چوبی

داربست های چوبی به طور کلی در همه ی جاها مورد استفاده قرار میگیرد.به علت کاربرد زیاد داربست چوبی مقرراتی در مورد چگونگی ساخت آن وجود دارد. الوار رایج ترین نوع داربست مورد استفاده بود تا اینکه فولاد مقرون به صرفه تر شد. به طور کلی تمام اعضای داربست چوبی ، عمودی و افقی با طناب در تمام اتصالات گره خورده اند. این داربست هزینه تولید کمی را دارد اما در عوض دارای عمر کوتاه و محدودی می باشد.استحکام و دوام این داربست ها ارتباط مستقیمی با طناب دارد.

داربست چوبی

داربست لوله ای

این داربست یکی از انواع اولیه داربست های فلزی است.این داربست ها شامل دو بخش اصلی لوله و اتصالات داربست هستند.این داربست به دلیل سهولت در مونتاژ و جداسازی قطعات بسیار ساده و محبوب است. برای ساخت داربست ، شما باید لوله ها را به هم متصل کنید، سپس عمودی ها و افقی ها را با گیره هایی که به طور خاص برای این لوله ها ساخته شده است ، به یکدیگر متصل کنید. این سیستم بسیار انعطاف پذیر است زیرا می توانید لوله عمودی را در هر کجا که به آنها احتیاج دارید قرار دهید. در جایی که انواع دیگر داربست به راحتی شکل های عجیب و غریب ایجاد نمی کنند ، داربست های لوله ای و گیره ای می توانند به شکل های گرد ، راست یا نامنظم سازگار شوند. فولاد موجود در این نوع داربست ها به طور خاص برای محافظت در برابر خوردگی و زنگ زدگی طراحی شده است ، به این معنی که برای مناطقی که دارای هوای شدید است ، انتخاب مناسبی است. الزامات خاصی وجود دارد که شرکتها و طراحان داربست باید آنها را برآورده کنند. این عمر طولانی اما هزینه اولیه بالایی دارد.
داربست لوله ای

 داربست سیستمی

این نوع داربست ها از فولاد گالوانیزه ساخته می شوند. این داربست به دلیل داشتن ظرفیت پشتیبانی از بارهای سنگین ، محبوب و مورد استقبال هستند . با استفاده از قفل های فنجان در هر ۵۰۰ میلی متر تا ۱۰۰۰ میلی متر ، این نوع داربست سیستمهای بسیار استاندارد تولید می کند که برای الگوهای داربست با الگوهای تکراری به خوبی کار می کنند. این حتی مقرون به صرفه تر است ، اما بسیار قوی و ایمن است.

داربست سیستمی

داربست ثبت شده

این داربست ها به دلیل نام شرکت سازنده آن به ثبت اختراع رسیده است. داربست های ثبت شده از فولاد ساخته شده اند. آنها دارای قاب و اتصالات مخصوصی هستند . این داربست های به صورت آماده شده در بازار وجود دارند. سکوی کار این داربست ها بر روی براکت هایی تنظیم شده است که در این نوع داربست قابل تنظیم با سطح موردنیاز هستند.
داربست های ثبت شده

داربست کوییک

در کشورهایی مانند انگلستان یا استرالیا ، داربست های کوییک انتخاب بسیار محبوب و پرکاربرد برای طراحان داربست و استفاده کنندگان آن می باشد. از پروژه های مسکونی گرفته تا تجاری ، داربست های کوییک برای ساخت آسان و نسبتاً سازگار می باشد. این نوع داربست ها به راحتی قابل جمع شدن هستند و به همین راحتی نیز جدا میشوند.سکو های بدون لغزش و ریلی محافظ ، ایمنی و قابلیت اطمینان داربست را بهبود می بخشد.

داربست کوییک

داربست هاکی

از این نوع داربست در سیستم های محافظ و سیستم های معلق استفاده می شود. هاکی یکی از سیستمهای امروزی و به روز  است. این داربست بر خلاف انواع دیگر داربست ها،  برای سازنده و در سیستم داربست غیرقابل تولید است. براساس ایمنی ، کیفیت و سازگاری ، این نوع داربست سبک تر بوده و اجزای کمتری نسبت به سایر سیستم ها دارد. داربست های هاکی برای حمل بار بیشتر توصیه می شود و آن را به یکی از با دوام ترین سیستم ها تبدیل می کند.
داربست هاکی

انواع داربست براساس مؤلفه مورد استفاده

انواع داربست ها براساس مولفه های مورد استفاده و کاربرد آن ها به دسته های زیر تقسیم بندی میشوند:
  • داربست برج
  • داربست قابی

داربست برج

بیشتر تولید کنندگان داربست ها  قطعات ویژه ای را تولید می کنند که برای ساخت داربست های برج سازی و ساختمان سازی  مورد استفاده قرار می گیرند. به طور کلی داربست های برجی دارای راه پله هایی می باشند که قسمت اصلی این داربست ها می باشد و  به کارگران اجازه می دهد از یک طبقه به طبقه دیگر سفر کنند ، اما گاهی اوقات یک طبقه به تنهایی استفاده می شود. از این داربست ها در ساختمان ها و سازه های بلند که  کارگران به دسترسی موقت و ایمن به بخشی از ساختمان احتیاج دارند ، مفید است و کاربرد زیادی هم دارد.

داربست های برجی

داربست قابی

استفاده از این نوع داربست برای کاربردهای مسکونی و تجاری  بسیار متداول است. این نوع داربست مدولار شده شامل فریم ، بریس ، تخته و پایه است. این داربست بسیار سبک و کم وزن است و خیلی سریع قابل احداث و برپا شدن است.یکی از معایب این داربست ها این است که به اندازه داربست سیستمی قوی و مستحکم  نیستند. در تصویر پایین مشاهده می کنید که فریم ها به صورت عمودی در بالای یکدیگر جمع می شوند و ضربدری که آنها را به هم وصل می کند. از این داربست های قابی به طور کلی در پروژه های در مقیاس کوچک استفاده میشود.
داربست قابی

انواع داربست بر اساس کاربرد آن

داربست ها بر اساس کاربرد وقابلیت استفاده آن ها در موارد و اماکن مختلف به موارد زیادی تقسیم میشوند که عبارت اند از :
  • داربست کوهنوردی
  • داربست حامل

داربست کوهنوردی

داربست های کوهنوردی مشابه داربست های معلق می باشد که  این نوع داربست می تواند تا ارتفاعات مختلف گسترش یابد. به جای آویزان شدن و معلق شدن  از سیم ، این نوع داربست می تواند بر روی سازه های دکل ثابت که روی زمین قرار دارند بالا و پایین برود. از این نوع داربست برای انتقال و جابه جایی بارهای سنگین استفاده می شود. در جاهایی که یک دیوار آجری یا بلوکی وجود دارد که باید ساخته شود ، داربست کوهنوردی کاربرد و قابلیت استفاده را دارد ، زیرا می توان برای رسیدن به ارتفاعات مختلف با وسایل کوچک تنظیم کرد.

داربست های کوهنوردی از نظر ارتفاع ، برای دو طبقه بلند هستند و برخی دیگر تا چندین طبقه بالا می روند. از آنجا که این داربست ها نیاز به فضای بیشتری در پایه سازه ندارند ، آن ها برای پروژه هایی با مساحت محدود زمین ایده آل هستند.

داربست کوهنوردی

داربست حامل

این داربست ها در ساختمان هایی که بتن ریزی دارند مورد استفاده قرار میگیرند. بتن تقریباً در بالای یک فرم ریخته می شود تا بتواند بتن مایع را نگه دارد  این بتن زمانی درون یک جامد که می تواند خود را پشتیبانی کند ، ریخته می شود. .این داربست ها شبیه به داربست های فریم و بریس می باشد که برای نگهداری از این وزن ساخته می شوند ، اما می توان از هر نوع مواد موجود ساخت.
داربست حامل

در محل ساخت و ساز ، ایمنی در اولویت اول قرار دارد. بنابراین ، استفاده از داربست برای ایجاد یک محل کار محافظت شده و ایمن برای کارگرانی که در تمام مراحل ساخت ساختمان در ارتفاعات کار می کنند اجباری می شود. یکی دیگر از مزایای استفاده از داربست این است که یک پلت فرم کاری متعادل را ارائه می دهد ، که باعث می شود چندین کارگر به طور هم زمان در یک مکان کار کنند.

جهت سفارش لوله داربستی  و اتصالات آهنی آهن تک میتوانید از طریق کارشناسان مطرح و برتر آهن تک مشورت کنید و با آگاهی کامل از نوع محصول انتخابی اقدام به خرید کنید .

فهرست
تماس با کارشناسان آهن تک
ارسال پیام از طریق واتس آپ